Neem contact met ons op

Hands on

Nesland 5

1382 MZ Weesp

088 18 10 100

info@handson.nl

www.handson.nl

Hands on

IT’s all about people

Wij geloven dat je jouw medewerkers moet betrekken bij de keuzes die je maakt voor de toekomst van jouw ICT. Zo zorg je ervoor dat de medewerkers achter genomen keuzes staan. Dat ze zelf de verantwoordelijkheid nemen om hiermee te werken én dat ze het maximale uit de ICT-middelen halen.

Medewerkers weten precies hoe zij hun werk kunnen en willen doen, en wat zij hierbij nodig hebben. Vandaar dat wij organisaties begeleiden die de ervaring van hun medewerkers als uitgangspunt nemen, wanneer er wordt nagedacht over ICT-inrichtingsvraagstukken van de toekomst.

Wij adviseren, implementeren en beheren Microsoft oplossingen, zodat jij effectiever en efficiënter kan werken.
Dit doen wij alweer sinds 1996, met focus op de mens en passie voor de techniek. Je treft ons kantoor op het bedrijventerrein in Weesp, onder de rook van Amsterdam. Met een team van zo’n 50 professionals bedienen wij klanten in diverse branches.

 

Meer info over Hands on vind je op www.handson.nl

Over Jurian

Doelstellingen realiseren en efficiëntieslagen behalen, daar sta ik voor. Het realiseren van datgene wat als extreem moeilijk of onmogelijk wordt bestempeld is een uitdaging en ik ga dan ook geen uitdaging uit de weg! Ik leg de lat graag hoog, net binnen bereik.

Hands on

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Hands on. In mijn rol als Sales Consultant stel ik de doelstelling van mijn contactpersonen en de organisaties centraal. Ik hecht veel waarde aan het bouwen van lange termijn relaties met mijn klanten. Door de jarenlange ervaring binnen de ICT-branche ben ik een waardig gesprekspartner die naast ICT ook meedenkt over strategische en organisatorische aspecten.

Klanten waar ik trots op ben:

Wil je Your365 inzetten om jouw organisatiedoelstellingen te realiseren en heb je je gegevens achtergelaten via onderstaande formulier, dan is de kans groot dat ik zeer binnenkort onder het genot van een kopje koffie met jou in gesprek ben. Tot dan!

Over Anne

Afspraken nakomen en doen wat we beloven… dat is waar ik voor sta. Verder vind ik het leuk om gesprekken te voeren over de ambitie van klanten en na te denken wat dit voor hun IT betekent. Maar ook om mee te denken hoe IT kan helpen om het bedrijf nog sterker en toekomstbestendiger te maken.

Hands on

Ik werk sinds 2015 bij Hands on als transforming process manager. Ik hou ervan om mensen bij elkaar te brengen. Hands on biedt mij het genoegen om met geweldige klanten te spreken en hen te helpen met tal van uitdagingen op het vlak van business-IT.

Neem contact op met Jurian

Jurian Rietvelt

Jurian Rietvelt

jrietvelt@handson.nl
06-11 44 92 41

Ik wil meer info over Your365